(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, sähkösuunnittelu
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme Vaasan toimistollemme kesätyöntekijää sähkösuunnittelutehtäviin. Voit olla insinööri- tai DI-opiskelija sähkötekniikan alalta. Tehtävät liittyvät piirikaavioihin sekä muihin koneisiin ja laitteisiin liittyviin sähköteknisiin dokumentaatioon. Eduksi katsomme kokemuksen piirikaavioista tai muista sähkötekniikan dokumenteista sekä suunnitteluohjelmisto-osaamisen (AutoCAD). Mutta tärkeintä ovat avoin ja positiivinen asenne, oma-aloitteinen työskentelyote ja halu kehittää omaa osaamista.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, mutta viimeistään 28.2.2019. Voit halutessasi esitellä meille itsesi myös lyhyen video-CV:n avulla, toiminnon löydät hakulomakkeestamme. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana ja toimimme nopeasti kun sopivia tekijöitä löytyy. Jos mieleesi juolahtaa kysymyksiä, ota meihin toki yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä antaa Aluepäällikö Juha Mäkelä 040 1678389, juha.makela@etteplan.com.