Harjoittelija, sähkösuunnittelu
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme Imatran toimistollemme sähkösuunnittelijaharjoittelijaa kesän ajaksi.

Harjoittelujakson aikana työtehtävät saattavat vaihdella harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Tehtävät liittyvät talotekniikan ja teollisuuden sähkösuunnitteluun. Harjoittelujakso voi alkaa jo talven 2019 aikana opiskelun ohessa osa-aikaisena ja jatkua kesällä täysiaikaisena.

Edellytämme hakijoilta vähintään 2 vuoden opintoja vastaavaa opintopistemäärää sähköalan korkeakoulussa tai AMK:ssa. Aikaisempi työkokemus sähköalan suunnittelusta, asennuksista tai muualta teollisuudesta, ja CAD-ohjelmistojen käyttökokemukset katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmotivaatio ja innokas asenne.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lisätietoa tehtävästä antaa: Tuomas Löppönen, Team Leader, puh. 040 662 5089, tuomas.lopponen@etteplan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224823
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra