Harjoittelija, sähkösuunnittelija
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme Hämeenlinnan toimistollemme kesätyöntekijää sähkösuunnittelutehtäviin. Voit olla juuri valmistunut tai viimeisen vuoden insinööri- tai DI-opiskelija autosähkö-, sähköautomaatio- tai sähkövoimatekniikan alalta. Eduksi katsomme jo kertyneen suunnittelukokemuksen ja suunnitteluohjelmisto-osaamisen (E3), mutta tärkeintä ovat avoin ja positiivinen asenne, oma-aloitteinen työskentelyote ja halu kehittää omaa osaamista.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta pian, mutta viimeistään 17.2.2019. Voit halutessasi esitellä meille itsesi myös lyhyen video-CV:n avulla, toiminnon löydät hakulomakkeestamme. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana ja toimimme nopeasti kun sopivia tekijöitä löytyy. Jos mieleesi juolahtaa kysymyksiä, ota meihin toki yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelijamme Jari Suominen puh. 050 573 8483, jari.suominen@etteplan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224827
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna