(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija sähkömittareiden asennustehtäviin
Vantaan Energia Sähköverkot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021


Tulevaisuuden energiaosaaja, näytä kyntesi!

Jotta sähköt toimivat ja Vantaa pysyy liikkeessä, tarvitaan luotettavaa infrastruktuuria. Me huolehdimme Vantaan sähköverkkojen rakentamisesta, kehittämisestä, käytöstä ja kunnossapidosta. Tavoitteenamme on siirtää sähköä luotettavasti sinne missä asiakkaamme sitä tarvitsevat. Meillä pääset kesätyössäsi soveltamaan koulussa opittua käytäntöön ja kehittämään omaa energia-alan osaamistasi rohkaisevassa työympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, kehittymistäsi tukevat sparrauskeskustelut sekä koko työtiimin tuen. Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä 24/7 palveleva ja kattava työterveyshuolto.

Haemme kenttäpalveluihimme reipasta harjoittelijaa sähkö- ja kaukolämpömittareiden asennustehtäviin ajalle 3.5. - 31.8.2021.

Kesätyötehtäviisi kuuluvat sähkö - ja kaukolämmön laskutusmittalaitteiden asennus- ja huoltotyöt sekä mittalaitteiden tiedonsiirron toimivuuden varmistaminen. Työskentelet kokeneen työparin kanssa ja työskentelyalueenasi on pääsääntöisesti koko Vantaa.

Olemme aktiivinen ja asiakaslähtöinen paikallinen sähköverkkoyhtiö, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä kesätyötehtävässä:

  • Opiskelet sähköalaa esim. ammatti- tai ammattikorkeakoulussa ja sinulla on ajokortti
  • Aikaisempaa työkokemusta et tarvitse, mutta sähköalan perustiedot ovat tehtävässä välttämättömät
  • Olet avoin ja teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi kanssa
  • Tartut tehtäviin ennakkoluulottomasti ja reippaalla otteella

Lisätietoja kesätyötehtävästä ja meistä työnantajana saat kenttäpalveluiden esimieheltä Arto Flinkiltä sähköpostitse etunimi.sukunimi@vantaanenergia.fi tai puhelimitse 040 828 5275.

Jätä hakemuksesi kesätyöpaikkaan urasivullamme viimeistään 14.2.2021 mennessä! Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

PS. Seuraathan #verkkojengin menoa Instagramissa ja LinkedInissä!