(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, sähköautomaatiosuunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme kesätöihin insinööriopiskelijaa (AMK/ DI) sähköautomaatiosuunnitteluun Etteplanin Vaajakosken toimistolle.

Toivomme hakijan olevan joko viittä vaille valmis tai viimeistä vuottaan aloitteleva opiskelija. Aiempaa suunnittelukokemusta ei edellytetä, mutta toivottavaa on joko suunnittelukokemus tai teollisuuden muu aiempi työkokemus.

Esimerkiksi seuraavia suunnitteluohjelmia meillä on käytössä ja niiden tuntemus on tietenkin etu; AutoCAD + Access, Comos, CADS, ValmetDNA, PCS7, Siemens S7, ABB.

Työ edellyttää sujuvaa suomen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Tietenkin hyvät sosiaaliset taidot ja asiakaslähtöinen asenne auttavat menestymään tehtävässä.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lisätietoa tehtävästä Janne Luttinen, Department  Manager, janne.luttinen@etteplan.com, puh. 040 777 1278.