Harjoittelija, sähkö- ja automaatisuunnittelu
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Haemme Lappeenrannan toimistollemme suunnittelijaharjoittelijoita seuraaviin työtehtäviin: 
-Sähkösuunnittelu
-Automaatiosuunnittelu

Harjoittelujakson aikana työtehtävät saattavat vaihdella harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Harjoittelujakso voi alkaa jo talven 2019 aikana opiskelun ohessa osa-aikaisena ja jatkua kesällä täysiaikaisena.

Edellytämme hakijoilta vähintään 3 vuoden opintoja vastaavaa opintopistemäärää sähkö-/automaatioalan korkeakoulussa tai AMK:ssa.

Aikaisempi työkokemus sähkö-/automaatioalan suunnittelusta, asennuksista tai muualta teollisuudesta, sekä CAD-ohjelmistojen käyttökokemukset ja/tai PLC/DCS/HMI-ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmotivaatio ja innokas asenne.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, kilpailukykyiset edut ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä yhdessä kunnianhimoisesti ammattimaisella asenteella. Meillä voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Yhteyshenkilönä Olli Järvenpää, Team Leader, puh. 040 701 7851, olli.jarvenpaa@etteplan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224818
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta