(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, sähkö- ja automaatiosuunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme Lappeenrannan toimistollemme suunnittelijaharjoittelijoita seuraaviin työtehtäviin:

-Sähkösuunnittelu

-Automaatiosuunnittelu

Harjoittelujakson aikana työtehtävät saattavat vaihdella harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.  Harjoittelujakso voi alkaa jo talven 2020 aikana opiskelun ohessa osa-aikaisena ja jatkua kesällä täysiaikaisena.

Edellytämme hakijoilta vähintään 3 vuoden opintoja vastaavaa opintopistemäärää sähkö-/automaatioalan korkeakoulussa. Aikaisempi työkokemus sähkö-/automaatioalan suunnittelusta, asennuksista tai muualta teollisuudesta sekä CAD-ohjelmistojen käyttökokemukset ja/tai PLC/DCS/HMI-ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmotivaatio ja innokas asenne.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lisätietoa harjoittelupaikoista antaa Team Leaderimme Olli Järvenpää, olli.jarvenpaa@etteplan.com, puh. 040 701 7851.