Harjoittelija, ratarakentamisen tuen kehitys
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme harjoittelijoita Ratapalveluihin keskitetyn tuen kehittämiseen Vantaan tai Pirkkalan seudulle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Harjoittelijana perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infra-alan ammattilaisten tukemana. Tehtävässä osallistut ratayksikön keskitetyn tuen palveluiden kehittämiseen. Keskeisimpänä tehtävänä on laadun- ja turvallisuuden varmistukseen käytettävien tiedonkeruulomakkeiden ja niiden datasta johdettavien seuranta- ja analysointiraporttien määrittely yhteistyössä radan tukitiimin ja käyttäjien kanssa. Lomakkeita laaditaan käyttöönottamallamme lomake-editorilla ja raportointiratkaisuna käytämme muun muassa Microsoftin Power-BI sovellusta. Lisäksi tulet osallistumaan myös ratakunnossapidon tuotannonohjausjärjestelmämme kehitysversioiden käyttöönottotestaukseen sekä radan tuen avustaviin töihin. 

Tavoitteenamme on ratarakentamisen tiedolla johtaminen. Harjoittelun myötä pääset tutustumaan toimialan ajankohtaisiin ratkaisuihin sekä jatkokehittämään niitä tuotantokäyttöön. Tarjoamme mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen harjoittelun jälkeen. Meillä on myös hyvät urakehitysmahdollisuudet ratarakentamisen ja kunnossapidon parissa. Destialla sinua odottaa kannustava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä.

Ensisijainen työskentelyaika on touko-elokuu. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla tai Pirkkalassa, sopimuksen mukaan. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Haemme kahta vähintään kolmannen vuosikurssin sähkö- ja rakennusalan insinööri- tai diplomi-insinööri opiskelijaa. Tehtävässä onnistumisessa auttaa, jos olet työskennellyt sähkö- tai rakennusurakoinnin tehtävissä, jonka myötä erilaiset laadun- ja turvallisuuden varmistamiseksi tehtävät tarkastus- ja mittausasiakirjat ovat tulleet tutuiksi.

Arvostamme ratarakentamisen ympäristössä hankittua työkokemusta sekä Microsoft Office ja Power BI osaamista. Tehtävässä tarvitaan myös huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, halua oppia uutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteellisuutta. Hyvä kirjallinen ja suullinen Suomen kielen taito on perusedellytys. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään kehittämispäällikkö Riku Kettu, 040 571 1533 tai riku.kettu@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot