Harjoittelija, rakennustöiden valvonta ja infrarakentaminen
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille harjoittelijaksi Tampereen Infra-yksikköömme. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa Tampereen Infra-osaajien joukkoon
Yksikkömme työkohteet ja -tehtävät liittyvät tie- katu- ja siltainfran rakentamiseen ja korjaamiseen. Kesäharjoittelijana tehtävänäsi ovat muun muassa erilaiset infrakennustyömaiden valvontatehtävät sekä erilaiset rakennushankkeiden laadunseurantaan, määrälaskentaan ja työmaaraportointiin liittyvät tehtävät sekä avustavat suunnittelutehtävät. Tehtävänkuva tarkentuu osaamisesi ja vahvuuksiesi perusteella.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa. Ramboll Finland valittiin Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksessa Suomen yhdeksänneksi parhaimmaksi kesätyöpaikaksi 2019.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Olet rakennusalan opiskelija tai sinulla on jo koulutus rakennusalalta.
  • Erityisesti kokemus erilaisista työmaatehtävistä ja/tai rakennushankkeiden projektitoiminnasta
  • Hyvät kirjalliset taidot katsotaan eduksi.

 

Sinulla on innostunut asenne, halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti.

 

Tule osaksi Infra ja liikenne -osaajien joukkoa
Rambollin 3000 liikenneasiantuntijaa tekevät yhteistyötä viranomaisten, urakoitsijoiden ja kaupunkien kanssa kehittäessään kokonaisvaltaisia liikenneratkaisuja. Lentoliikenteestä siltoihin ja tunneleista raideliikenteeseen – haluamme varmistaa, että ihmiset ja tavarat liikkuvat paitsi tehokkaasti myös kestävällä tavalla. Älykkään liikkumisen asiantuntemuksemme avulla voidaan ratkoa liikkumisen haasteita integroimalla kaupunkisuunnitteluun kaikki liikkumisen muodot ja liikenteen digitalisointi. 

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Pietari Kousa puh. 040 147 6715.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1322497
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere