(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija rakennusautomaatiosuunnitteluun
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Haluatko mukaan luomaan viihtyvyyttä ja toimivia ratkaisuja kiinteistöjen käyttäjille? Etsimme rakennusautomaation suunnitteluharjoittelijaa Helsingissä sijaitsevaan projektikeskukseemme. Rento työporukka, mielenkiintoiset projektit ja huipputeknologia odottavat sinua, hae heti!

Voit ensin suorittaa opintoihisi liittyvän työharjoittelun ja jatkaa tämän jälkeen kesätöissä. Valmistuttuasi on mahdollisuus jatkoon. Harjoittelun kesto ja muut yksityiskohdat voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan.

Tehtäväsi painottuvat rakennusautomaatiosuunnitelmien laadintaan Caverionin liike- ja toimitila- sekä asuinkohteissa. Suunnittelu tapahtuu yhteistyössä eri sidosryhmien ja Caverionin hankekehitystiimin kanssa.

Opiskelet insinööriksi/diplomi-insinööriksi soveltuvassa koulutusohjelmassa, esim. automaatio- tai  talotekniikka. Aikaisempi kokemus talotekniikasta ja rakennusautomaatiosta ovat sinulle eduksi. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta (Autocad, CADS) ja valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttöä.

Tehtävässä pärjäät erinomaisesti, kun omaat itsenäisen ja määrätietoisen työotteen ja sinulla on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisumyönteinen asenne. Hyvä englannin kielen taito on hyödyksi työtehtävissä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa suunnittelija Pekka Kauppinen, puh. 050 560 2206.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta 16.2.2020 mennessä.