(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Process Control Engineer (elemettivalmistus)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Kesäharjoittelija, Process Control Engineer (elementtivalmistus)

Etsimme insinööriharjoittelijoita elementtivalmistuksen prosessitukeen Vantaalle kesäksi 2018. Elementtivalmistuksen kiekkoprosesseissa on useita vastuualueita mm. litografia, ohutkalvot, märkäprosessit, automaattinen optinen tarkastus (AOI) ja anodinen bondaus. Tiimi vastaa eri prosessivaiheiden laadun seurannasta, raportoinnista ja ensimmäisten asiakasta suojelevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Ryhmän vastuulla on myös prosessien, kontrollien sekä toimintatapojen kehittäminen. Toimit läheisessä yhteistyössä tuotannonohjauksen, laitehuollon, prosessikehityksen sekä tuotannon työntekijöiden kanssa.

Keskeisimpiä tehtäviä ovat:

* Kiekkoprosessien saannon ja laadun seuranta
* Tuotannon sujuvuuden varmistaminen
* Tiivis yhteistyö tuotannon, laadun ja prosessikehityksen kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Viimeistelyvaiheessa olevia teknisen alan opintoja (esim. insinööri tai DI) painottuen mieluiten puolijohde-, materiaalitekniikkaan tai elektroniikkaan
* Kykyä analysoida erilaisia vikatilanteita mittausdatan perusteella
* Aikaansaavaa, luotettavaa ja pitkäjänteistä otetta työhön

Lisäksi arvostamme:

* Aikaisempaa kokemusta puolijohdevalmistuksesta
* Tietokanta- tai ohjelmisto-osaamista
* Tilastollisten laadunvalvontamenetelmien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Outi Hiekkataipale p. 050 3012296 tai Kimmo Haring p. 040 5328483 to-pe klo 9-15. Lisätietoja tehtävistä saat myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@murata.com

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com