(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Process Control Engineer (Chip-alue)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme tuotannon tukiorganisaatioomme insinööriharjoittelijaa elementtivalmistuksen Chip-alueen prosessitukeen Vantaalle. Vastuualue kattaa kiekkosahauksen, nypinnän, höyrystyksen ja chip-avi prosessi kontrolli insinöörin työtehtävät. Tiimi vastaa eri prosessivaiheiden laadun seurannasta, raportoinnista ja ensimmäisten asiakasta suojelevien toimenpiteiden toteuttamisesta. Ryhmän vastuulla on myös prosessien, kontrollien sekä toimintatapojen kehittäminen. Toimit läheisessä yhteistyössä tuotannonohjauksen, laitehuollon, prosessikehityksen sekä tuotannon työntekijöiden kanssa.

Keskeisimpiä tehtäviä ovat:

* Puolijohde elementtivalmistuksen Chip-alueen laitteiden saannon ja laadun seuranta
* Laitteiden teknisten ongelmien ratkominen
* Tuotannon sujuvuuden varmistaminen
* Tiivis yhteistyö tuotannon, prosessilaadun ja –kehityksen kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Viimeistelyvaiheessa olevia teknisen alan opintoja (esim. insinööri tai DI) painottuen mieluiten automaatiotekniikkaan, elektroniikkaan, valmistustekniikkaan tai mekatroniikkaan
* Kykyä analysoida erilaisia vikatilanteita mittausdatan perusteella
* Aikaansaavaa, luotettavaa ja pitkäjänteistä otetta työhön

Lisäksi arvostamme:

* Aikaisempaa kokemusta puolijohde valmistuksesta
* Tietokanta- tai ohjelmisto-osaamista
* Tilastollisten laadunvalvontamenetelmien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Kärkkäinen, p. 050 407 7025, keskiviikkoisin klo 14-15, 17.1.-7.3. välisenä aikana.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com