Harjoittelija, Oulun kiviaines- ja kiertotalouslaskenta
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä osaksi kivenkovaa porukkaamme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa maa- ja kalliopalveluiden Kiviaines- ja kiertotalousyksikköön Ouluun kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Harjoittelijana Destian kiviainesyksikössä työtehtäväsi koostuvat pääosin laskutuksesta ja varastonhallinnasta. Destiassa harjoittelijana pääset tutustumaan infra-alan mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Työtehtäväsi määräytyvät myös kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Kiviaines- ja kiertotalousyksikössä pääset osaksi tiivistä ja asiantuntevaa kivitiimiä. Kiviainesten jalostustoiminta on kaiken maanrakentamisen perusta ja moninaiset työtehtävät varmistavat, ettei kahta samanlaista työpäivää tule vastaan. Pienen yksikön vuoksi työtehtävät ovat monipuolisia riippuen henkilön kiinnostuksen kohteista ja ominaisuuksista sekä omiin työskentelytapoihin on helppo vaikuttaa. Työtehtävien sujuessa on mahdollisuus myös tehdä osaksi kotikonttorilta.

Työt alkavat toukokuussa ja loppuvat elokuun lopussa, mutta ajat voidaan sopia joustavasti opistojesi mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että teet tällä hetkellä AMK tai YO opintoja talouden tai myynnin alalta. Aiempi työkokemus laskutuksesta tai kiviainesalalta katsotaan hyödyksi. Hyväksi luetaan myös ohjelmien esimerkiksi excelin tai muiden järjestelmien käyttötaidot sekä aikaisemmat tekniset tai luonnontieteelliset opinnot. Vaikka tehtävässäsi et ole yksin, toivomme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta työssäsi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa maa-ainespäällikkö Jenni Koitila, jenni.koitila@destia.fi tai 040 555 9652 (arkisin klo 9-15).

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Oulu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404312
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu