Harjoittelija, Oulun geosuunnittelu
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian geosuunnittelun -yksikköön Ouluun kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian geosuunnittelun harjoittelijana pääset osallistumaan erilaisiin infrahankkeiden geo- ja/tai kalliosuunnittelun tehtäviin. Tehtävät koostuvat pääosin geosuunnittelun avustavista tehtävistä, jotka määräytyvät tarkemmin kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan. 

Tehtävässä pääset tutustumaan geosuunnittelun mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksessa. Destialla saat itsenäisen harjoittelupaikan ja pääset tutustumaan rakennusalaan geosuunnittelun näkökulmasta. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työ ajoittuu kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet infra- tai geotekniikan opiskelija (DI tai AMK-insinööri). Toivomme, että sinulla on innostus alaa kohtaan ja uuden oppimiseen. Tulet tekemään tehtävässäsi yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää myös yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään ryhmäpäällikkö Sanna Balk, 040 558 4555 tai sanna.balk@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot