(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Ostoreskontra
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian konserniyksikön talouspalvelukeskuksen ostoreskontraan kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian ostoreskontran harjoittelijana toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset ostoreskontraan liittyvät tehtävät Destian talouspalvelukeskuksen ostoreskontra tiimissä. Työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen peruskäsittelyä kuten laskun kiertoon lähettämistä, organisaation avustamista laskujen käsitelyssä, tiliöintitietojen tarkistus, laskujen siirto kirjanpitoon, maksukehotuksien selvittäminen/hoitaminen sekä toimittajien perustietojen perustaminen ja ylläpitäminen. 

Tulet osaksi ostoreskontratiimiä, mutta pääset myös seuraamaan läheltä koko talouspalvelukeskuksen toimintaa. Saat työskennellä modernissa ostolasku järjestelmässä, jota jatkuvasti kehitetään ja pääset vaikuttamaan siihen miten prosesseja kehitetään vielä sujuvammiksi automaatiota edellä. Pääset myös tekemään töitä useamman destialaisen kanssa ja alat samalla luoda omaa verkostoasi Destiassa.

Jos pystyt tekemään tuntitöitä opiskelujen ohella jo alkuvuonna kannattaa hakea mahdollisimman pian koska sopivan henkilön löydyttyä pystyisimme tarjoamaan tuntitöitä jo vuoden alusta ja kesällä (toukokuu-elokuu) kokopäiväistä työtä. Onnistuneen harjoittelujakson jälkeen on myös mahdollista neuvotella jatkosta talouspalvelukeskuksessa. Toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävä sopii hyvin opintojen loppupuolella olevalle kaupallisen alan osaajalle (esim merkonomi, tradenomi) joka haluaa saada kokemusta ostoreskontran hoidosta isossa infra-alan rakennusyrityksessä.

Destia on tänä vuonna ottanut käyttöön uuden ostolaskujärjestelmän Baswaren P2P, joten aikaisempi kokemus kyseisestä ohjelmasta katsotaan eduksesi. Odotamme myös hakijoilta kyky omaksua uusia asioita, tarkka ja oma-aloitteinen työote sekä sujuva suomen kieli.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa talouspäällikkö Mia Lönnberg, mia.lonnberg@destia.fi tai 040 750 3698 (18.12. klo 12-14, 15.1. klo 9-11 tai 5.2 klo 12-14, mutta saa kokeilla myös muina aikoina).

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa