(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija (opinnäytetyöautomatisointi)
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

ETSIMME HARJOITTELIJAA (OPINNÄYTETYÖ -AUTOMATISOINTI)

Tarjoamme sinulle valmistumisvaiheessa oleva insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelija mahdollisuutta tehdä lopputyö ympäristössä, jossa sinulla on näköalapaikka valtionhallintoon, monipuoliseen teknologiakenttään ja todella mittavaan ICT-ympäristön muutoshankkeeseen. Meillä on tarjota paitsi mielenkiintoinen mahdollisuus tehdä lopputyö konkreettisesta aiheesta, sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaation jossa autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteemme. Valtorissa sinulla on mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Lopputyön aiheen toivomme kytkeytyvän toimittamiemme ICT-palveluiden toimitukseen ja/tai laskutukseen liittyvien toimintatapojen automatisoimiseen. Aihe sovitaan tarkemmin sinun ja meidän toiveemme yhteen sovittaen.

Toivomme sinulla olevan näitä valmiuksia:
- Olet perehtynyt skriptausteknologioihin: Powershell, unix c-shell, bourne-shell tms.
- Ymmärrät jotain yleisesti käytössä olevista dataformaateista, esim. json, csv
- Osaat dokumentoida tekemäsi asiat
- Hallitset version hallinnan (svn)
- Saat aikaan et ainoastaan kirjallisen tuotoksen vaan myös konkreettisia parannuksia jotka lopputyöhösi sitten dokumentoit

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on huhtikuu. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 28.2.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-1246-2017).

Lisätietoja:  Yksikönpäällikkö Matti Asikainen p. 040 502 6420