(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija (opinnäytetyö - laskutuksen kehittäminen)
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

ETSIMME HARJOITTELIJAA (OPINNÄYTETYÖ - LASKUTUKSEN KEHITTÄMINEN)

Tarjoamme sinulle valmistumisvaiheessa oleva tradenomi tai kauppatieteiden maisteri mahdollisuutta tehdä lopputyö ympäristössä, jossa sinulla on näköalapaikka valtionhallintoon ja monipuoliseen teknologiakenttään sekä todella mittavaan tämän ympäristön muutoshankkeeseen. Meillä on tarjota paitsi mielenkiintoinen mahdollisuus tehdä lopputyö konkreettisesta aiheesta, sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaatio, jossa autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteemme. Valtorissa sinulla on mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Lopputyön aiheen toivomme kytkeytyvän toimittamiemme ICT-palveluiden hinnoitteluperiaatteiden ja/tai laskutukseen liittyvien periaatteiden ja toimintatapojen kehittämiseen. Aihe sovitaan tarkemmin sinun ja meidän toiveemme yhteen sovittaen.

Toivomme sinulla olevan näitä valmiuksia:
- Ymmärrät laskentatoimen ja palveluhinnoittelun perusteet
- Osaat dokumentoida tekemäsi asiat
- Saat aikaan et ainoastaan kirjallisen tuotoksen vaan myös konkreettisia parannuksia, jotka lopputyöhösi sitten dokumentoit

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on huhtikuu. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 2 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 28.2.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-1244-2017).

Lisätietoja:  Yksikönpäällikkö Matti Asikainen p. 040 502 6420