(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, nimistösuunnitteluun
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Asemakaavayksikkö etsii harjoittelijaa nimistöryhmään, joka vastaa Espoon nimistön suunnittelusta, huollosta ja tutkimuksesta.

Harjoittelija osallistuu nimistösuunnitteluun, -huoltoon ja -tutkimukseen, nimistön verkkosivujen suunnitteluun ja päivittämiseen, nimistörekisterin päivittämiseen, verkkojulkaisujen toimittamiseen sekä muihin tehtäviin soveltuvin osin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkka määräytyy suoritettujen opintopisteiden perusteella.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika: 36 h 45 min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hakijalta edellytetään suomen tai ruotsin kielen yliopisto-opintoja; nimistötutkimuksen alalta tehty kandinaatintutkielma ja/tai nimistötutkimuksen syventävät opinnot katsotaan eduksi.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.