(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija nimistösuunnitteluun, kesätyö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Työavain 4-9-18
Määräaikainen harjoittelu alkaen 01.06.2018 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 23.02.2018 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus, Kirkkojärventie 6 b 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Asemakaavayksikkö etsii harjoittelijaa nimistöryhmään, joka vastaa Espoon nimistön suunnittelusta, huollosta ja tutkimuksesta.

Harjoittelija osallistuu nimistönsuunnitteluun, -huoltoon ja -tutkimukseen, nimistön verkkosivujen suunnitteluun ja päivittämiseen, nimistörekisterin päivittämiseen, verkkojulkaisujen toimittamiseen sekä muihin tehtäviin soveltuvin osin.

Kelpoisuusvaatimus: Hakijalta edellytetään suomen tai ruotsin kielen yliopisto-opintoja; nimistöntutkimuksen alalta tehty kandidaatintutkielma ja/tai nimistöntutkimuksen syventävät opinnot katsotaan ansioksi.

Palkka määräytyy suoritettujen opintopisteiden perusteella.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h45min /viikko

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Nimistönsuunnittelija Kaija Mallat
043 825 5415

Nimistöntutkija Sami Suviranta
043 825 1952