(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, mekaniikkasuunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme Kotkan toimistollemme suunnittelijaharjoittelijaa mekaniikkasuunnitteluun. Harjoittelujakson aikana työtehtävät saattavat vaihdella harjoittelijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.  Harjoittelujakso voi alkaa jo kevään 2020 aikana opiskelun ohessa osa-aikaisena ja jatkua kesällä täysiaikaisena.

Edellytämme hakijoilta vähintään 3 vuoden koneenrakennusalan opintoja korkeakoulussa tai AMK:ssa. Aikaisempi työkokemus suunnittelualla tai teollisuudessa katsotaan eduksi.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Hae meille jo tänään! Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmän kautta saapuvat hakemukset. Lisätietoa tehtävästä antaa Antti Kokko, Team Leader, antti.kokko@etteplan.com, puh. 0400 593 324.