(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, mekaniikkasuunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Harjoittelija, mekaniikkasuunnittelu

Kesäharjoittelijahakumme on jälleen käynnistynyt ja haemme Vantaan mekaniikkasuunnittelutiimiin insinööri- tai DI-opiskelijoita. Pääset tutustumaan mekaniikkasuunnittelun eri osa-alueisiin ja harjoittelemaan mm. 3D CAD-ohjelmilla työskentelyä. Projektitiimimme palvelevat maailman johtavia kone- ja laitevalmistajia, joten pääset työskentelemään aidosti kansainvälisessä ympäristössä.

Toivomme, että takataskustasi löytyy jo konetekniikan perusopintoja. Avoin ja positiivinen asenne ja oma-aloitteinen työskentelyote ovat eduksi, kuin myös hyvät kommunikointitaidot.

Etteplanilla saat työskennellä alan moderneimmilla työkaluilla kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Mielenkiintoiset ja juuri sinulle räätälöidyt suunnittelutehtävät löytyvät Etteplanilta - tule viettämään kesä kanssamme!  

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta pian. Voit halutessasi esitellä meille itsesi myös lyhyen video-CV:n avulla, toiminnon löydät hakulomakkeestamme. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana ja toimimme nopeasti kun sopivia tekijöitä löytyy. Jos mieleesi juolahtaa kysymyksiä, ota meihin toki yhteyttä! Kysymyksiisi vastaa mielellään Department Manager Teo Kostilainen, teo.kostilainen@etteplan.com, puh. 040 573 3132. Soittoaika keskiviikkoisin klo 14-15.