Harjoittelija, maatutkamittaus
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa maatutkamittaukseen Destian Infraomaisuuden hallinta -yksikköön kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Tehtävänäsi on yhdessä kokeneen mittausparin kanssa maatutkamittausten ja niihin liittyvän päällystenäytteeoton suorittaminen pääasiassa Etelä- ja Länsi-Suomen alueella. Työ sisältää mittausajoneuvon ajamista, itse mittausten suorittamista mittaustenhallintajärjestelmän avulla ja päällystenäytteiden kairausta.

Meillä saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tehtävässä pääsee tutustumaan monipuolisesti tiestöön ja tiestömittauksiin. Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Työ alkaa toukokuun alussa ja kestää syyskuun alkuun tai sovittaessa syyskuun ajan. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Työ on luonteeltaan varsin itsenäistä ja työpäivät ovat pitkiä, joten arvostamme sitkeyttä ja innostusta tämän kaltaiseen työhön sekä vastuuntuntoisuutta ja oma-aloitteisuutta. Teknisestä koulutuksesta ja aiemmasta mittauskokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä, koska koulutamme sinut itse mittaustyön tekemiseen. Työ on liikkuvaa, joten edellytämme B-ajokorttia ja muutaman vuoden ajokokemusta sekä Tieturva 1 -kurssin pätevyyttä. Katsomme eduksi kuorma-autokortin ja ammattipätevyyden. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään palvelupäällikkö Eeva Huuskonen-Snicker, 040 657 7281 tai eeva.huuskonen-snicker@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot