Harjoittelija, LVI -suunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haemme Etteplanin Kouvolan toimistollemme LVI-SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA erilaisiin kotimaisten ja ulkomaisten teollisuuden, toimistorakennusten ja julkisten kohteiden suunnittelu- ja mallinnustehtäviin kesäksi 2019.

Etsimme kolmannen vuosikurssin opiskelijaa, jonka opintosuuntauksen toivoisimme olevan talotekniikka. Aikaisempaa suunnittelukokemusta ei tarvita vaan asenne ratkaisee. Arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteellisuutta ja etenkin positiivisuutta. Käytämme LVI- suunnittelussa MagiCAD -ohjelmistoja, joten AutoCAD:in ja muiden suunnitteluohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Etteplanilla saat työskennellä alan moderneimmilla työkaluilla kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Mielenkiintoiset ja juuri sinulle räätälöidyt suunnittelutehtävät löytyvät Etteplanilta - tule meille kehittymään Suomen parhaaksi suunnittelijaksi!  

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta saapuvat hakemukset!

Lisätietoja tehtävästä antavat: Area Manager Eero Alenius (puh. 040 556 0510, eero.alenius@etteplan.com) ja Manager Tapio Saarela (puh. 040 563 7380, tapio.saarela@etteplan.com).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227797
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola
  • Lisätietoja antaa: Eero Alenius, Area Manager, tel. 040 556 0510