(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, liiketoiminnan kehitys
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Tukkukauppa laajensi vuosien saatossa toimintaansa vaate- ja jätesäkkikauppaan ja lopulta jätteiden kuljetukseen. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista jätehuollon ja kierrätyspalveluiden toimijoista. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja toimia samalla kiertotalouden edelläkävijöinä – aivan uusilla tavoilla. 

 

 

Tule mukaan joukkoomme jättämään kädenjälkesi maailmaan. Haemme sinua 

 

Harjoittelija, liiketoiminnan kehitys 

 

Ympäristöpalveluiden Palvelukiihdyttämöön. Tiimimme keskittyy kasvattamaan ripeästi uusia kiertotalouden palveluita. Opimme jatkuvasti uutta ja saamme aikaan tuloksia hyvällä sykkeellä. Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisesti liiketoiminnan kaupalliseen kehittämiseen liittyviä tehtäviä useiden palvelujemme osalta. Matkalla kohti kiertotaloutta olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuoneet heidän käyttöönsä jo esimerkiksi Helppo-palvelut, Raksanappi ja Hävikkimestarin. Mutta tämä on vasta alkua, ja tarvitsemme nyt Sinun apuasi jatkamaan L&T:n tarinaa! 

 

Tehtävänkuvaus 

Vastaat liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä ja projekteista monipuolisesti ja itsenäisesti, tehden kuitenkin tiivistä yhteistyötä koko kiihdyttämötiimin ja muiden sidosryhmien kanssa.  

 

Roolisi sijoittuu Palvelukiihdyttämöön erityisesti Helpponouto-palvelun osa-alueelle. Tavoitteemme on kasvattaa palvelua ripeästi ja varmistaa kannattava liiketoiminta. Pääset lisäksi tutustumaan ja tukemaan myös muita L&T:n uusia palveluita näiden kasvussa. 

 

Monipuolisen tehtävän ydintä ovat: 

  • Helpponouto-palvelun operatiiviset vastuut aina asiakaspalvelun asiantuntijatuesta logistiikkakumppaniemme auttamiseen 

  • Konkreettisella tasolla esimerkiksi asiakashankinta, materiaalien luominen, kaupallisen prosessin taustatyöt ja asiakasymmärryksen kasvattamiseen liittyvät projektit 

  • Uusien palveluiden innovointiin ja kehittämiseen osallistuminen 

 

Tehtävässä menestymisen kulmakivet: 

  • Utelias ja yrittäjämäinen asenne sekä valmius tarttua monipuolisesti työtehtäviin

  • Kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta, myynnistä, markkinoinnista tai muista kaupallisista tehtävistä 

  • Kyky ja halu toimia itsenäisesti muuttuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä

 

Harjoittelijana pääset ensimmäisestä päivästä lähtien tekemään työtä, jolla on tarkoitus. Pääset ratkomaan uudenlaisia haasteita luovasti ja ketterästi ja näkemään kättesi jäljen konkreettisesti. Näissä tehtävissä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön tulevaisuuteen ja kehittää uusia kasvavia palveluja. Tällä matkalla opit paljon ja nopeasti, ja harjoittelu on myös luonteva polku uusiin, haastavampiin tehtäviin. Eikä sekään varmaan sinua haittaa, että meillä on rento meininki ja töissä on hauskaa. Esimiehenä - tai pikemminkin koutsinasi - toimii Palvelukiihdyttämön vetäjä Seba ja työtä ohjaavina esimiehinä toimivat lisäksi muut uusien palveluiden liiketoimintavastaavat. Pääset siis oppimaan harjoittelun aikana monilta huippuosaajilta.  

 

Lisätietoja tehtävästä saat Sebastian Aniszewskilta, Liiketoimintajohtaja, Palvelukiihdyttämö; 040 726 8879, varmimmin saat Seban kiinni arkisin klo 16-17 välillä. 

Mikäli koet olevasi oikea henkilö jatkamaan L&T:n tarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.9.2019. 

 

 

Linkit: 

Helppopalvelut 

Raksanappi 

Hävikkimestari