Harjoittelija, liikennevalot ja telematiikka
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme ylläpitämään huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa kaupunkikehitys ja asiantuntijapalveluiden telematiikan yksikköön Oulun seudulle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Harjoittelijana pääset kokeilemaan liikennevaloasentajan monipuolisia työtehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa liikennevalojen ylläpito projekteissa, telematiikka projekteissa sekä uusien liikennevaloliittymien teko rakennusprojekteissa. Harjoittelijana liikennevaloporukassa pääset toimimaan laitteiden parissa, jotka vaikuttavat tuhansien autoilijoiden jokapäiväiseen liikkumiseen.

Tässä tehtävässä pääset tutustumaan telematiikan mielenkiintoiseen maailmaan sekä työskentelemään Destian kokeneen työnjohdon ohjauksessa. Työssä saat osallistua monipuolisiin työtehtäviin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Destialla sinua odottaa myös mukava työyhteisö, jossa työkaverit pystyvät tukemaan sinua ja töitä tehdään rehdillä meiningillä. 

Työt ajoittuvat kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Mitä odotamme?

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto tai olet AMK tai DI sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija. Odotamme myös, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan sekä kysymään asioista. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia, jotta pääset liikkumaan sujuvasti työkohteiden välillä. Toivomme, että sinulla olisi valmiutta myös lähtemään työtehtäviin Oulun seudun ulkopuolelle. Pätevyydet, kuten työturvallisuus, sähköturva, tieturva, hätä-EA ja C-ajokortti katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antavat mielellään työnjohtaja Henrikki Kotila, 040 687 1897 (arkisin klo 8-13) tai henrikki.kotila@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot