(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija / Liikennejärjestelmän suunnittelu
Kaupunkiympäristön palvelualue / Liikennejärjestelmän suunnittelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Liikennejärjestelmän suunnitteluyksikkö vastaa liikennesuunnittelun kokonaisuudesta Tampereen kaupungissa. Liikennesuunnittelu on osa maankäytön suunnittelua ja sen perustana ovat kaupunkiseudun ja kaupungin kehittämistarpeet, jotka perustuvat kaupunkistrategiaan.

Haemme harjoittelijaa Liikennejärjestelmän suunnittelu -yksikköön.

Tehtäviin kuuluu erilaiset liikennesuunnittelun avustavat tehtävät, mm. kävelyn, pyöräilyn ja muun kestävän liikkumisen suunnittelua, pysäköinnin ja autoliikenteen suunnittelua sekä erilaisten liikenteeseen liittyvien rekisterien ylläpitoa. Tehtävät täsmentyvät tarkemmin valittavan henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon pohjalta.

Haemme tehtävään opiskelijaa, jolla on suoritettu 2-3 vuoden korkeakouluopinnot. Liikennesuunnitteluun liittyvät opinnot sekä paikkatieto-osaaminen luetaan eduksi. Arvostamme monipuolista ICT-osaamista.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi