(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, kyberturvallisuus, kesätyö
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
  Finavian tietohallinnon vastuualueelle kuuluvat Finavian perustietotekniikkapalvelut (käyttäjätuki, tietoliikenne, kapasiteetti-/konesalipalvelut, työasemapalvelut), sovelluspalvelut, sovelluskehitys, SMO-ja PMO-toiminto, kokonaisarkkitehtuuri, kyberturvallisuus, tietosuoja sekä tiedon ja datan hallinta.    Haemme nyt yksikköömme Kyberturvallisuusharjoittelijaa   kehittämään kanssamme maailman parasta lentoasemakokonaisuutta huolehtien siitä, että tänään tehdyt ratkaisut turvaavat tulevaisuuden ja toimivat pohjana lentoasemiemme jatkuvalle kehittymiselle. Tehtävässä pääset työskentelemään kanssamme ainutlaatuisessa työympäristössä uniikkien teknisten ratkaisujen parissa. Harjoittelu ajoittuu loppukeväästä syksyyn sopimuksen ja harjoittelijan saatavuuden mukaan.   Työtehtäväsi sijoittuvat Finavian kyberturvallisuustiimiin ja vastuualueesi sovitaan tarkemmin osaamisesi ja taustasi mukaan. Profiilisi mukaisesti tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi teknisen kontrolliympäristön suunnittelua, uhkamallinnusta, tietojärjestelmäprojekteihin osallistumista asiantuntijan roolissa, Finavian kyberturvallisuuden hallintamallin sekä siihen liittyvien prosessien ja periaatteiden kehittämistä ja prosessien mukaisiin tehtäväkokonaisuuksiin osallistumista.   Toivomme, että sinulla on jo kokemusta sekä opintojesi että mahdollisten aiempien työtehtäviesi kautta kyberturvallisuudesta ja/tai turvallisuusjohtamisesta. Tehtävässä saat muun kyberturvallisuustiimin ja Finavian tietohallinnon tuen ja ohjauksen, mutta tehtävä edellyttää hyvien tiimityötaitojen lisäksi myös vahvaa oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeaa, aktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta kehittämistyöhön.   Työtehtävät tiimissä ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia sekä tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan lentoliikenteen erikoisvaatimuksiin ja toimintaan sisältäpäin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittymiseen urallasi ainutlaatuisessa työympäristössä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden joukossa. Tehtävä sijoittuu Vantaalle Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun, Suomen suurimman ja vilkkaimman lentoaseman kupeeseen, jossa toimintaympäristö tuo työhön aivan oma värinsä.   Valitusta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).  

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa tietoturvapäällikkö Timo Laakso p. 0405720458. Parhaiten tavoitat hänet ma - to klo 16 - 17 ja pe klo 12 - 13. 

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 29.2.2020 mennessä osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.