(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, kone- ja laitesuunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Haemme kesätöihin insinööriopiskelijaa (AMK/ DI) kone- ja laitesuunnitteluun Etteplanin Vaajakosken toimistolle.

Toivomme hakijan olevan joko viittä vaille valmis tai viimeistä vuottaan aloitteleva opiskelija. Aiempaa suunnittelukokemusta ei edellytetä, mutta toivottavaa on joko suunnittelu- tai konepajateollisuuden muu aiempi kokemus.

Esimerkiksi seuraavia suunnitteluohjelmia meillä on käytössä ja niiden tuntemus on tietenkin etu: Catia V5 tai V6, Vertex G4, SolidWorks, Creo.

Työ edellyttää sujuvaa suomen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Tietenkin hyvät sosiaaliset taidot ja asiakaslähtöinen asenne auttavat menestymään tehtävässä.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat työtehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lisätietoa tehtävästä antaa Jari-Pekka Mielonen, Regional Manager, jari-pekka.mielonen@etteplan.com, puh. 050 439 9093.