Harjoittelija, kone- ja laitesuunnittelu
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haemme kesätöihin insinööriopiskelijaa (AMK/ DI) kone- ja laite-, tai laitossuunnitteluun Etteplanin Oulun toimistolle. Toivomme hakijan olevan joko viittä vaille valmis tai viimeistä vuottaan aloitteleva opiskelija. Aiempaa suunnittelukokemusta ei edellytetä, mutta toivottavaa on joko suunnittelu- tai konepajateollisuuden muu aiempi työkokemus, sekä muutamien suunnittelutyökalujen tuntemus. Oulussa käytämme ohjelmistoina mm.
                          - Inventor
                          - Solidworks
                          - Catia
                          - AutoCAD

Etteplan on kansainvälinen yhtiö, joten työ edellyttää paitsi sujuvaa suomen, niin myös vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Tietenkin hyvät sosiaaliset taidot ja asiakaslähtöinen asenne auttavat menestymään tehtävässä.

Etteplanilla saat työskennellä alan moderneimmilla työkaluilla kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Mielenkiintoiset ja juuri sinulle räätälöidyt suunnittelutehtävät löytyvät Etteplanilta - tule meille kehittymään Suomen parhaaksi suunnittelijaksi!  

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta saapuvat hakemukset!

Lisätietoa tehtävästä antaa: Sauli Kokko, Area Manager, puh.010 307 2236, sauli.kokko@etteplan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227841
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu
  • Lisätietoja antaa: Sauli Kokko, Area Manager, tel. 0400 179 500