Harjoittelija, kone- ja laitesuunnittelu
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Harjoittelija, kone- ja laitesuunnittelu

Haemme kesätöihin insinööriopiskelijaa (AMK/ DI) kone- ja laitesuunnitteluun Etteplanin Vaajakosken toimistolle. Toivomme hakijan olevan joko viittä vaille valmis tai viimeistä vuottaan aloitteleva opiskelija. Aiempaa suunnittelukokemusta ei edellytetä, mutta toivottavaa on joko suunnittelu- tai konepajateollisuuden muu aiempi työkokemus. Esimerkiksi seuraavia suunnitteluohjelmia meillä on käytössä ja niiden tuntemus on tietenkin eduksi:
- Catia V5 tai V6
- Vertex G4
- SolidWorks
- Creo

Etteplan on kansainvälinen yhtiö, joten työ edellyttää paitsi sujuvaa suomen, niin myös vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa. Tietenkin hyvät sosiaaliset taidot ja asiakaslähtöinen asenne auttavat menestymään tehtävässä.

Etteplanilla saat työskennellä alan moderneimmilla työkaluilla kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Menestyksemme perustuu osaamiseen ja osaajiin, joista molemmista pidämme hyvää huolta. Mielenkiintoiset ja juuri sinulle räätälöidyt suunnittelutehtävät löytyvät Etteplanilta - tule meille kehittymään Suomen parhaaksi suunnittelijaksi!  

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Otamme rekrytointiprosessissa huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta saapuvat hakemukset!

Lisätietoa tehtävästä antaa: Jari-Pekka Mielonen, Area Manager, puh.050 439 9093, jari-pekka.mielonen@etteplan.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226705
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä