Harjoittelija Kirkon palvelukeskukseen

Kirkkohallitus / Kirkon palvelukeskus
Tietoa tehtävästä

Kiitos, että olet kiinnostunut harjoittelusta Kirkon palvelukeskuksessa. Oulun Peltolassa sijaitsevassa palvelukeskuksessa työskentelee noin sata asiantuntijaa palvellen kaikkia Suomen seurakuntatalouksia taloushallinnon eri tehtävissä.

Vuosittain meillä on useita harjoittelijoita eri oppilaitoksista ja olemme kiitollisia siitä piristysruiskeesta, jonka työyhteisöön heiltä saamme. Meillä on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelu taloushallinnon eri osa-alueissa; kirjapidossa, reskontrissa sekä palkanlaskennassa. Toivottu harjoitteluaika on n. 4 kk/prosessi. Harjoittelu on palkatonta.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Kirkon palvelukeskuksessa, jätä meille avoin hakemuksesti tämän ilmoituksen kautta. Voimme ottaa työharjoittelijoita aikaisintaan syyskuussa 2021. Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka juuri sinulle. Harjoittelun jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä meille.

Lisätietoja harjoittelupaikoista antavat teija,haapala(at)evl.fi ja sanna.marjanen(at)evl.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 24.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta