(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, kesä 2018
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille tai korkeakoulusta vastavalmistuneille henkilöille mielenkiintoisia ja monipuolisia harjoittelupaikkoja MTK:n toimistolla Helsingissä.

Harjoittelija, kesä 2018

Harjoittelijana osallistut MTK:n linjojen ja ryhmien normaaliin työhön. Tehtäviisi kuuluu erilaisia tiedon hankintaan, raportointiin ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä, loma-ajan tuuraustehtäviä sekä muita järjestötoimintaan liittyviä toimistotehtäviä. Tehtävien sisällöt ja painopiste vaihtelevat hieman eri yksiköissä.

Palkkaamme yhteensä viisi harjoittelijaa MTK:n eri yksiköihin; maatalouslinjalle, metsälinjalle, edunvalvonnan tuki -ryhmään ja ympäristö ja maankäyttö -ryhmään. Ensisijaisesti haemme korkeakouluopiskelijoita, jotka ovat opintojensa loppuvaiheessa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyotetta sekä hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa. Harjoittelussa menestyminen edellyttää joustavaa ja palveluhenkistä työotetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tutustua suomalaisen maaseudun asioiden edistämiseen, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti monipuolisissa tehtävissä. Työskentelet yhdessä osaavien ja mukavien työkavereiden kanssa Helsingin ydinkeskustassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestävät noin 3 kuukautta.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 28.2.2018 mennessä osoitteessa www.mtk.fi/rekry