(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Kansainvälisten asioiden osaamiskeskus, Rajat ylittävän terveydenhuolto
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haemme Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteeseen Helsinkiin Kelan Päätalolle/Pitäjänmäen toimipisteeseen
harjoittelijaa ajalle 1.9.2019-30.11.2019 tai sopimuksen mukaan (3 kuukautta).

 

Työskentelet Kelan kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksessa osana ryhmää, jonka vastuulla on Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen tehtävät. Yhteyspisteen tehtävänä on antaa asiakkaille, terveydenhuollon ammattihenkilöille ja muille viranomaisille tietoa terveyspalveluista ja niiden käyttämisestä, saatavuudesta ja kustannusten korvaamisesta sekä Suomessa että toisissa EU-jäsenvaltioissa.
Tehtävänäsi on Hoitopaikanvalinta.fi -verkkopalvelun tietosisältöjen (esimerkiksi maakuvaukset) päivittäminen ja kehittäminen. Osallistut myös yhteyspisteen markkinointimateriaalien kehittämiseen, Matka 2020-messujen järjestelytyöhön sekä yhteyspisteen viestintätehtäviin. 

 

Edellytämme maisterivaiheen opintoja tehtävään soveltuvalta koulutusalalta, esimerkiksi viestintä, yhteiskuntatieteet, terveystieteet tai valtiotieteet. Olet reipas, oma-aloitteinen sekä joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet taitava etsimään tietoa ja kykenet työskentelemään tarkkuudella. Hallitset sujuvasti englannin kielen, muun kielitaidon katsomme eduksi. Arvostamme viestinnän, sosiaalisen median ja verkkokirjoittamisen osaamista sekä kiinnostusta kansainväliseen sairaanhoitoon.

 

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan sekä näköalapaikan kansainvälisen terveydenhuollon tilanteisiin. Pääset työskentelemään osana vauhdikasta ja huumorintajuista tiimiä. 

 

Harjoittelijan palkka on 1945 e/kk. Harjoittelijalla tulee olla yliopiston myöntämä vähintään kahden kuukauden harjoittelutuki.

 

Lisätietoja antaa yhteyspisteen päällikkö Marika Lahtivirta, puh. 040 354 7396 tai suunnittelija Pia Blomqvist, puh. 050 468 8306, etunimi.sukunimi@kela.fi

 

Hae harjoittelupaikkaa 26.6.2019 mennessä. Liitä mukaan hakukirje sekä CV. Haastattelut tehtävään ovat elokuun puolessa välissä.