Harjoittelija, kalustopalvelut
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian kalustoyksikköön kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian kalustoyksikkö hallinnoi yrityksen omistamia laitteita sekä tarjoaa yrityksen sisäisiä tukitoimintoja. Kalustoyksikön harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa Destian kaluston inventoiminen ympäri Suomea. Inventoimisen yhteydessä tapaat laitteiden parissa työskenteleviä ihmisiä ja koulutat heille kalustonhallintasovelluksen käyttöä. Toimit myös tarpeen mukaan muissa kykyjesi mukaisissa tehtävissä.

Harjoittelupaikka kalustoyksikössä avaa sinulle käsityksen siitä minkälainen iso infra-alan yritys voi olla ja miten kalustoa hallitaan. Destialla saat itsenäisen työtehtävän ja pääset tutustumaan rakennus- sekä infra-alaan kalustonhallinnan näkökulmasta. Työtehtävässä pääset kiertämään kesäistä Suomea ja tapaat talomme ammattilaisia ja alat samalla luoda omaa verkostoasi Destiassa.

Työn kesto on toukokuun alusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa tai Tampereella.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Toivomme, että olet 1-3. vuosikurssin konetekniikan ja infra-alan AMK- insinööriopiskelijoita tai korkeakouluopiskelijoita. Aiempi kokemus alan töistä ei ole välttämätöntä. Tulet tekemään yhteistyötä monen henkilön kanssa, joten onnistunut kesä edellyttää yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa kehitysinsinööri Johannes Lehtio, johannes.lehtio@destia.fi tai 040 571 2707.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Oulu, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411479
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Tampere