(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija kalustonhallintatiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Kiinnostaako työskentely ketterässä kiertotalousfirmassa, jossa panostetaan esimiestyöhön ja työntekijöiden hyvinvointiin? Meillä on paikka sinulle, haemme nimittäin 

 

HARJOITTELIJOITA KALUSTONHALLINTATIIMIIN

 

pääkaupunkiseudulle. Haemme reippaita harjoittelijoita kalustonhallintatiimiimme tekemään avustavia työtehtäviä muun muassa järjestelmätietojen päivityksen sekä muiden kalustoomme liittyvien tehtävien parissa. Kyseessä on palkaton harjoittelujakso joko kevään tai syksyn 2021 aikana. Harjoittelujakson vähimmäispituus on 8 viikkoa. Työpisteesi on tilanteen niin salliessa pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäellä, mutta pystyt tarvittaessa hoitamaan hommiasi myös etänä. 

 

Joka viikko reilut 8000 L&T:läistä tekevät töitä, joilla on merkitystä. Meidän arjen supersankarit keräävät ja kierrättävät jätteistä raaka-aineita uusiokäyttöön, jottei mikään menisi hukkaan. Lisäksi työntekijämme varmistavat muun muassa sen, että ihmisillä on toimistoissa ja kodeissaan oikeanlaiset olosuhteet. Tämän kaiken haluamme tehdä yhdessä asiakkaiden kanssa. Iso yritys tuo mukanaan sen edun, että erilaisia urapolkuja on tarjolla koko ajan talon sisällä. Henkilöstön ammatillista kehittymistä tuetaan lyhytkurssien ja tutkintotavoitteisten koulutusohjelmien avulla. Haluamme olla mukana tukemassa uusien osaajien kasvamista kierrätysyhteisyhteiskunnan huippuammattilaisiksi!

 

Tartu siis tilaisuuteen ja hae paikkaa samantien jättämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta! Mainitsethan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit halukas suoittamaan työharjoittelusi. Mkäli sinulla on harjoittelusta tai siihen liittyvistä asioista kysyttävää, voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse HR-vastaavalle Minna Rehnille osoitteessa minna.rehn@lassila-tikanoja.fi.