(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija K Auto Oy, Espoo
K Auto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

KESÄTYÖNTEKIJÄ K AUTO OY:N MAAHANTUONTIIN
MAN-TUOTERYHMÄÄN


K-Auton MAN-tuoteryhmä etsii joukkoonsa kesätyöntekijää. Tässä tehtävässä tulet osallistumaan aktiivisesti maahantuonnin jälkimarkkinointi- ja automyyntitoimintoihin.


Tehtävässä pääset tukemaan laajaa verkostoamme tekniikkaan, varaosiin ja automyyntiin liittyvissä asioissa. Olet kiinnostunut alasta ja autotekniikka on sinulle tuttua. Käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja osaat yhdistellä tietoja eri lähteistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa autoalan koulutusta tai opintoja (esim. autoinsinööri-AMK).


Tiimityöskentely on sinulle arkipäivää ja haluat olla osa uutta kasvavaa liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:
- Oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
- Kiinnostusta alaan
- Soveltuvaa koulutusta tai opintoja
- Positiivista asennetta
- Organisointikykyä
- Halua ja kykyä työskennellä erilaisten järjestelmien kanssa
- Hyvää Microsoft Office -tuotteiden hallintaa
- Hyvää suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielitaitoa


Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla touko-/kesäkuu - syksy 2019 (tarkempi kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jari Riihimäki, puh. +358 50 4100 793.


Lähetä hakemuksesi 31.03.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä www.k‐auto.fi