Harjoittelija, jakeluverkkojen suunnittelu
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kesäharjoittelijoita energiapalveluihin jakeluverkoston suunnitteluun Oulun seudulle kesäksi 2022. 

Mitä tarjoamme?

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden lähteä kehittämään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa Destian toimintaedellytyksiä jakeluverkoston suunnittelussa. 

Kesäharjoittelijana pääset mukaan monipuoliseen sähköverkon rakentamisen ja kunnossapidon kiehtovaan maailman. Kesäharjoittelijana tehtäviisi kuuluu osaamisesi mukaan muun muassa 0,4/20 kV:n jakeluverkon uudisrakentamiseen- ja saneeraukseen liittyvät suunnittelijan, työn suunnittelijan ja teknisen avustajan työtehtävät, sekä alkuun opastusta käytännön töihin maastossa 

Tehtävä tarjoaa sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän infra-alan inhimillisessä ja rehdissä työpaikassa, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi. Siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Työ ajoittuu kesäkuukausille. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa. 

Mitä odotamme?

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme ensisijaisesti, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että olet sähkötekniikan opiskelija. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta. Aiempi kokemus 0,4 ja 20 kV:n jakeluverkon asennus- tai suunnittelutöistä katsotaan eduksi, mutta aiempi kokemus energia-alalta ei ole välttämätöntä vaan perehdytämme kesäharjoittelijamme tehtäviin huolella.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään osastopäällikkö Jari-Pekka Malinen, 040 167 7707 tai jari-pekka.malinen@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Oulu

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot