Harjoittelija, IT-palvelut, Agile Coach
Kela

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Harjoittelija – Agile Coach

 

Haemme opintojen loppusuoralla olevaa tai jo valmistunutta harjoittelijaa Agile Coach rooliin syksyksi 2021.

Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme menossa olevassa työn murroksessa, olemme Kelassa merkittävällä muutosmatkalla. Siirrymme Kelassa vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakaslähtöisesti.

 

Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Uudistuneen toimintamallin kehittämiseksi ja käytäntöön viemiseksi tarvitsemme muutoksesta innostunutta henkilöä.

 

Harjoittelijan roolissa toimit Kelan ketteryyttä jalkauttavan tiimin jäsenenä. Tiimin tavoitteena on Kelan uudistuneen toimintamallin jalkauttaminen ja ketterän kulttuurin luominen.

 

Agile Coach harjoittelijana vaikutat / motivoit muutokseen niin organisaation kuin yksilön tasolla.

 

Roolissasi mm. valmennat, tuet ja neuvot erilaisien tiimien jäseniä ja ohjaavissa rooleissa toimivia. Toimit arjessa tiimeille ”kummina”, poistaen ketterän toiminnan esteitä ja varmistat tiimien onnistumisen tavoitteissaan. Yhdessä tiimisi kanssa pyritte varmistamaan toimintatapojen yhtenäisyyden ja jatkuvan kehittämisen.

 

Työtä ohjaa liiketoiminnan ja arjen työnteon kehittäminen; suorituskyky, vaikuttavuus ja niiden mittaaminen.

Persoonaasi kuvaa uteliaisuus, optimistisuus ja välittäminen. Opintosi ovat luoneet sinulle käsityksen ohjelmistokehityksen teknologiosta ja menetelmistä.

 

Oma-aloitteisuus ja kiinnostus uuden oppimiseen ovat edellytys menestymiselle harjoittelijan tehtävissä. Toivomme sinun olevan opinnoissasi loppusuoralla. Työkielemme on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Me tarjoamme sinulle mm.

 • erinomaisen perehdytyksen
 • työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
 • perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
 • lounasedun

 

Harjoittelun ajankohta: 18.8.2021-31.12.2021
Työpaikan sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Palkka: PK-seutu 1837 e/kk, Muu Suomi 1797 e/kk

 

Kokemuksia harjoittelusta

Hyppäsin viime syksynä Agile Coach –harjoittelijan rooliin ilman aikaisempaa kokemusta hommasta. Alusta lähtien olin erittäin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka laajasti olen päässyt hyödyntämään omaa osaamistani ja potentiaaliani. Erilaisten tiimien ja roolien valmentaminen tapahtuu pääasiassa keskustelujen kautta, mutta valmennusta ja ohjausta tapahtuu myös muuten. Esimerkiksi erilaisten työpajojen suunnittelu, valmennuksien vetäminen sekä opastaminen työvälineiden käyttöön on ollut työtehtäviäni harjoittelun aikana.

 

Vastuuta on saanut otettua pikkuhiljaa enemmän sitä mukaan kuin itse on ollut luottavainen omiin kykyihinsä. Missään vaiheessa ei ole tarvinnut jännittää sitä, että jäisi asioiden kanssa yksin, sillä tukea on aina saanut muilta agile coacheilta. Uusille harjoittelijahakijoille haluaisin sanoa, että työssä menestymiseen on kaksi avaintekijää: rohkeus hypätä uusiin ja tuntemattomiin tilanteisiin sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lotta- Agile Coach harjoittelija syksyllä 2020

 

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 18.4.2021. Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelo. Kuvaa hakukirjeessäsi uratavoitteitasi, osaamistasi ja kiinnostustasi haettavaan paikkaan. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hyödynnämme rekrytoinnissa video- ja online-haastattelutyökaluja.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Kimmo Hasanen sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1441040
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Harjoittelu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 18.4.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kela Rekrytointipalvelut
 • Puhelin: 0206347792
 • Sijainti: Helsinki