(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, IT-hankinta
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 750 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme Kelan IT-palveluihin harjoittelijaa IT-hankintoihin.

 

Ovatko julkiset IT-hankinnat kiinnostuksen kohteesi? Onko haaveissasi harjoittelupaikka, jossa on kattava perehdytys, monipuoliset tehtävät sekä opintojasi tukevia urapolkuja isossa IT-talossa? Etsimme nyt opintojen loppusuoralla olevia tai alaa vaihtavia tulevaisuuden hankinta-osaajia harjoittelijoiksi hankinnan tehtäviin ajalle 7.1.2021-31.5.2021 Helsinkiin tai Jyväskylään.

 

Nyt haussa olevat työt kohdistuvat IT-palveluissa hankintaprosessien eri vaiheisiin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tavoitteena harjoittelulle on, että harjoittelun lopussa ymmärrät laajemmin julkisia hankintoja ja Kelan siihen liittyviä prosesseja. Työtä tehdään 16 hankinta-asiantuntijan kanssa. Työ sisältää mm markkinakartoituksia, prosessikuvauksia sekä yhteistyötä ulkopuolisten toimittajien kanssa.

 

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta oman asiantuntijuuden kehittämiseksi. Menestyt tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Työkielemme on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

 

Me tarjoamme sinulle mm.

  • palkkaa harjoittelun ajalta
  • työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
  • perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
  • lounasedun

 

Kiinnostuitko?

 

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja jätä hakemuksesi ja CV:si www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 8.11.2020. Lisätietoja voit kysyä Sami O. Korhoselta sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

 

Käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä. Hyödynnämme rekrytoinnissa video- ja online-haastattelutyökaluja.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä. (turvallisuusselvityslaki 726/2014).