Harjoittelija HR-tiimiin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Haluatko kehittyä HR-osaajaksi? Etsimme nyt rekrytoinnista kiinnostunutta ja asiakaspalveluhenkistä harjoittelijaa Tokmannin Hallinto- ja logistiikkakeskukselle Mäntsälään. Tarjoamme sinulle roolin mielenkiintoisissa projekteissa ja innostuneista, asiantuntevista ja avuliaista asiantuntijoista koostuvan tiimimme tuen!


Tehtävänkuvaus


Harjoittelijana pääset työskentelemään esimerkiksi kesätyörekrytoinnin ja verkkokoulutuksen parissa. Rekrytoimme kesän ajaksi Tokmannin myymälöihin, varastolle ja hallintoon yhteensä noin 1000 kesäharjoittelijaa ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kesätyörekrytointimme läpivientiin. Harjoittelusi aikana pääset muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan rekrytointimarkkinointia, toimimaan tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien esimiestemme kanssa sekä hoitamaan hakijaviestintää ja muita kesätyörekrytointiin liittyviä tehtäviä. Rekrytointiin osallistumisen ohella harjoittelusi voi sisältää myös esimerkiksi verkkokoulutusjärjestelmämme uudistusprojektin toteutukseen liittyviä tehtäviä. Mahdollisuuksien ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta myös muihin HR:n osa-alueisiin liittyvistä töistä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava työporukka, joka auttaa sinua oppimaan ja onnistumaan tehtävissäsi.


Mitä odotamme sinulta?


Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet korkeakouluopinnoissasi (KTM-/tradenomiopinnot) loppusuoralla ja sinulla on aito kiinnostus kehittyä HR-asioiden ammattilaiseksi. Toivomme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta, järjestelmällistä työskentelyotetta sekä taitoa pitää langat hyppysissäsi erilaisten tehtävien ja aikataulujen parissa toimiessasi. Tehtävä sisältää paljon yhteydenpitoa ja viestintää niin Tokmannin henkilöstön kuin hakijoidenkin suuntaan, joten verkostoitumishalukkuutesi ja hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaitosi pääsevät tässä tehtävässä oikeuksiinsa. Työssä tarvitaan myös tarkkuutta yksityiskohtien suhteen ja kykyä toimia rutiinien parissa. Innostus ja taito rekrytointimarkkinointiin liittyvän tekstin tuottamista kohtaan lasketaan eduksi, sillä tarjoamme sinulle mielellämme myös erilaisia sisällöntuottamiseen liittyviä tehtäviä. Plussaa on, jos liikut erilaisissa somekanavissa kuin kala vedessä ja olet kiinnostunut hyödyntämään someosaamistasi tuottamalla materiaalia erilaisiin somekanaviin tekstin, kuvien ja videoiden muodossa. Tavallisimpien toimistosovellusten (Word, Excel, Powerpoint) hyödyntämisen ohella pääset opettelemaan ja käyttämään työssäsi erilaisia HR- järjestelmiä ja opastamaan myös rekrytoivia esimiehiä rekrytointijärjestelmän käytössä. Olemme siis ilahtuneita, jos käytät sujuvasti Exceliä, taiot tyylikkäitä Powerpoint –esityksiä ja opettelet mielelläsi uusien järjestelmien käyttöä.


Mitä tarjoamme?


Meillä pääset tekemään harjoittelusi avuliaan, innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin ohjauksessa ja syventämään opinnoissa hankkimiasi oppeja käytännössä. Harjoittelusi aikana saat monipuolista käytännön kokemusta laajan rekrytointikokonaisuuden hoitamisesta ja pääset tutustumaan myös HR:n muihin osa-alueisiin. Samalla sinulla on loistava mahdollisuus päästä kehittämään toimintaamme omaa osaamisesi ja näkökulmiesi avulla. Tukenasi ovat innostuneet, osaavat ja positiivisella asenteella varustetut mukavat työkaverit!


Hakuohjeet ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan tammikuun aikana ja harjoittelun tarkka kesto on sovittavissa toiveesi huomioiden. Harjoittelu voisi kestää esimerkiksi toukokuulle saakka.


Tulet työskentelemään Tokmannin Hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä. Toimistomme sijaitsee Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta.

Hae tehtävää viimeistään ma 9.12.2019 täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Joanna Tuhkanen p: 020 728 7121 tai sähköpostitse joanna.tuhkanen@tokmanni.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot