Harjoittelija (HR & Sales support)
Temp-Team Finland Oy / TEMP-TEAM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Työnkuvaus

Juhler Group on vuonna 1979 Tanskassa perustettu yritysryhmä, joka toimii kansainvälisesti kuudessa maassa. Suomessa olemme toimineet viitisentoista vuotta Active Selection Finland Oy, TEMP-TEAM Finland Oy ja Juhler Professionals brändien kautta. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluu rekrytoinnit, suorahaut, työvoiman vuokraus ja soveltuvuusarvioinnit. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon.

Kasvatamme Tampereen toimistoa ja rekrytoimme HR -tiimiimme uutta työntekijää tutustumaan ja kasvamaan HR -alalle nimikkeellä

Harjoittelija (HR & Sales support)

Harjoitteluun kuuluu työhakemusten lukeminen ja osallistuminen kandidaattien alkuhaastatteluihin, potentiaalisten kandidaattien etsiminen erilaisista tietopankeista, työpaikkailmoitusten luominen ja hakijatiedusteluihin vastaaminen sekä yhteydenpito potentiaalisiin asiakasyrityksiin ja keskusteleminen asiakasyritysten henkilöstötilanteista yrityspäättäjien kanssa.

Arvostaisimme yliopisto- tai korkeakouluopintoja ja erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa kiinnostuneisuutta henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Toivoisimme, että olisit rohkea ja positiivinen tyyppi. Lisäksi toivomme hakijoilta yliopiston tarjoamaa harjoittelutukea.

Toimistossamme tehdään ahkerasti töitä ja vauhti on välillä kova, mutta kiireestä huolimatta toimistossamme on hymyileviä ja nauravaisia kollegoja. Voisikin luonnehtia, että tätä tiimiä yhdistää positiivisuus ja vahva ammattitaito.

Miksi meille?

Meillä pääsee monipuolisesti tutustumaan yritysmaailman haasteisiin henkilöstöpalvelualan näkökulmasta: myyntityöhön, osaamisen arvioimiseen ja työntekjiöiden etsimistyöhön sekä hakijaviestintään. Uskallamme perehdyttämisen jälkeen antaa vastuuta kykyjesi mukaisesti eli meillä työskentely ei ole pelkkää kahvinkeittämistä ja papereiden mapittamista.

Kiinnostuitko?

Mekin haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kerro meille, millainen persoona olet ja miksi haluaisit tulla henkilöstöpalvelualalle harjoitteluun?

Jätä hakemus osoitteeseen www.temp-team.fi - löydä töitä – Harjoittelija (Sales & HR Support) (Hakulomakkeeseen on mahdollista lisätä liitetiedostoja: CV, kuva, hakemus, jne).

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä.

Terveisin,
Mika Stenman
Business Director
P. 0400 174 485
www.linkedin.com/in/stenmanmika

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256001
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Stenman (mika.stenman (a) temp-team.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa