(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija henkilöstöpalvelualalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme Porin toimistollemme tradenomiharjoittelijaa.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu vankkaan kokemukseen ja laajaan toimialatuntemukseen. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Kouvolassa Tampereella ja Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Tarjoamme harjoittelijalle mahdollisuuden oppia hr-työtä, mm. rekrytointia, työhaastatteluiden tekoa, työsuhdeasioiden hoitoa sekä hr-työhön liittyviä toimistotöitä. Harjoittelun aikana tutustut henkilöstöpalvelualaan yleisesti, sekä pääset pintaa syvemmälle rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen maailmaan. Harjoittelun sisältöön on mahdollista vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteiden ja oppimistavoitteiden mukaisesti. Harjoittelun aloitusajankohta ja kesto on sovittavissa.

Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen, ahkera ja energinen sekä innokas oppimaan uusia asioita. Toimistollamme työskentelee 3 työntekijää, ja henkilöstöalan työ on työtä ihmisten parissa, joten hakijan tulee olla ulospäinsuuntautunut sekä helposti ihmisten kanssa toimeen tuleva. Sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys. Hyvin harjoitteluajasta suoriutuvalle sekä Amikon tiimiin sopivalle henkilölle on mahdollisesti tarjolla töitä harjoitteluajan jälkeenkin.

Jos olet vailla harjoittelupaikkaa, ja koet olevasi etsimämme harjoittelija, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä.