(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija henkilöstöassistentiksi Rovaniemelle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Onko sinulla opintoihisi kuuluva harjoittelu vielä suorittamatta? Haluaisitko päästä näkemään yhden Pohjoismaiden suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen arkea? Mikäli vastasit kyllä, niin alla olevan paikka voisi olla juuri sinulle!


Etsimme nyt HENKILÖSTÖASSISTENTTIA harjoitteluun pohjoisimmalle toimipisteellemme Rovaniemelle.


Me Personalhusetilla vastaamme asiakkaillemme osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä, lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi. Tiimimme on nuorekas ja siihen kuuluu reilu kolmekymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea.

Harjoittelussasi pääset mukaan perehtymään henkilöstöpalvelualan monipuolisiin tehtäviin. Henkilöstöassistenttina olet tärkeässä osassa henkilöstövuokraustiimimme toimintaa ja pääset työskentelemään henkilöstökonsulttiemme apuna rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon monimuotoisissa tehtävissä. Työnkuvasi sisältää mm. rekrytointiprosessia avustavia tehtäviä, yhteydenpitoa työntekijöihin, työvuorojen buukkausta sekä yleisiä toimistotehtäviä arkistoinnista postitukseen. Pääset myös mukaan asiakaskäynneille.


Eduksesi katsotaan, mikäli sinulta löytyy HR- ja asiakaspalvelualaan liittyvää työtaustaa. Tärkeää on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet sosiaalinen ja innostunut, sekä helposti lähestyttävä persoona. Toivomme, että sinulta löytyy myös kykyä hoitaa asioita itsenäisesti ja tehokkaasti välillä hektisessäkin työympäristössämme etkä kaihda mitään työtehtäviä. Voit opiskella esimerkiksi kasvatustieteitä, kauppatieteitä tai tradenomiksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Tiimikavereina sinulla ovat ihanat Jennika ja Erja. Toive olisi, että pystyt sitoutumaan noin viideksi kuukaudeksi. Aloitus joustavasti elo- tai syyskuussa.


Kuvaamme Rovaniemen toimiston arkea Instagramiin viikolla 30 22.7-26.7 eli otathan tilin personalhusetfinland seurantaa!


Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, mutta kuitenkin viimeistään 31.7.2019. Lisätietoja voi halutessasi kysyä alueen henkilöstökonsultti Jennika Puomiselta numerosta 0504097304 tai sähköpostitse jennika.puominen@personalhuset.fi


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi