(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, graafinen suunnittelu
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2020
Haemme Brändi-yksikköön Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen 

HARJOITTELIJAA 

Työtehtäviisi kuuluvat Työterveyslaitoksen markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottaminen yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa sovittujen brändilinjausten mukaisesti. 

Tehtäviäsi ovat esimerkiksi:

-      kampanja- ja esitysmateriaalien laatiminen

-      kuvavaihtoehtojen etsiminen ja kuvankäsittelytyöt

-      infografiikan, graafien ja bannereiden suunnittelu ja tuotanto. 

Tehtäväsi painottuvat aineistojen tuotanto- ja viimeistelytöihin. Taitojesi mukaan osallistut myös sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Tulet työskentelemään vastaavan graafikkomme ohjauksessa, osana viestintä- ja markkinointiyksikköä. Työsi on itsenäistä ja omatoimista. 

Odotamme sinulta graafisen suunnittelun opintoja ja suunnitteluohjelmistojen hyvää hallintaa. Suunnittelutyössä tarvitset seuraavien järjestelmien käyttökokemusta ja osaamista:

-      Adobe Illustrator

-      InDesign

-      Photoshop

-      Powerpoint (edistynyt hallinta)

Arvostamme myös videoiden editointiohjelmistojen hallintaa sekä vankkaa kokemusta sosiaalisen median kanavista (erityisesti Instagram).

Henkilönä olet huolellinen ja tarkka, ja kykenet pitämään langat jämäkästi käsissäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä esimerkiksi oman tiimisi sekä muun organisaation henkilöstön kanssa. Osaat mukautua uusiin, yllättäviin tilanteisiin ja toimit positiivisella asenteella myös viime hetken muutostilanteissa. Suomen kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä onnistumiselle.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ympäristössä sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on voimassa 30.8.2020 asti. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 30.4.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtaja Minna Kolehmainen, puh. 050 313 6424. tavoitettavissa puhelimitse torstaina 23.4. klo 15-16.