(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, geosuunnittelu
Ramboll Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Tule tekemään kesäduunia, joka vie kestävästi kohti huomista! Hae meille geotekniseen suunnitteluun tai kenttätutkimustehtäviin ensi kesäksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi inspiroivan ja innostuneen asenteen.

 

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

 

Tervetuloa Geosuunnitteluyksikön osaajien joukkoon
Rambollin geosuunnitteluyksikössä olet osa perinteistä ja vahvaa osaamisaluetta. Monimuotoisten hankkeiden suunnittelu on Rambollin geosuunnittelun kantava voima. Osaamisemme kattaa infran ja talonrakennuksen geotekniikan, vesi- ja ympäristörakenteet, maastomittaukset ja pohjatutkimukset sekä vahvan tutkimus- ja kehitystoiminnan.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan monipuolisia avustavia suunnittelutehtäviä geotekniikan parissa vaihtelevissa projekteissamme. Geoteknisen suunnittelun lisäksi on mahdollista tutustua myös kenttätutkimustehtäviin.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä olet osa suunnittelutiimiä, pääset kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Saadun palautteen perusteella aiemmat kesätyöntekijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä kokemukseensa.

 

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Suoritat geotekniikan opintoja
  • Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti.
  • Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut

 

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

 

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 16.2.2020.

 

Jos joku asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön päällikkö Outi Kettunen, puh 050 380 1221 ja ryhmäpäällikkö Taavi Dettenborn, puh. 050 327 5949.