(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, Controller
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian Business Controller -tiimiin kesäksi 2021.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian Controller -harjoittelijana tulet avustamaan eri yksiköiden kuukausiraportoinnissa, ennustamisessa ja riskienhallinnassa sekä osallistut talousprosessiemme harmonisointiin ja kehittämiseen pienillä projekteilla. Tehtävään tarvitaan aitoa kiinnostusta sisäiseen laskentaa, tiedon analysointiin sekä rutiineja nopeuttavien ratkaisujen etsimiseen eri järjestelmillä. Annamme itsenäisen ja haastavan työn ohella myös mahdollisuuden osoittaa vahvuuksiasi ja käyttää niitä parhaiden tuloksien saavuttamiseksi, joten nosta rohkeasti esille konkreettisia asioita miten sinä voit kehittää meidän toimintaamme.

Pääset työskentelemään osana konsernin 6 hengen iloista ja osaavaa Business Controller -tiimiä. Tässä tehtävässä saa hyvän näköalan nykyaikaiseen joustavaan Business Controllerin tehtäväkenttään sekä järjestelmiin Suomen suurimmassa infra-alan rakennusyrityksessä. Pääset myös tekemään töitä useamman destialaisen kanssa ja alat samalla luoda omaa verkostoasi Destiassa.

Harjoittelun ajankohta on suosituksena välillä 24.5. - 6.9.2021, mutta ajanjakso on tarvittaessa neuvoteltavissa. Onnistuneen kesäharjoittelujakson jälkeen on mahdollista neuvotella osa-aikaisista tehtävistä tai lopputöiden tekemisestä Destialle. Toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Korkeakouluopintosi voivat olla alussa tai lopussa tai eri pääaineista, kunhan voit osoittaa monipuolisen kiinnostuksesi yritysten sisäiseen laskentaan ja tietojärjestelmiin. Tehtävässä menestyy itseohjautuva, järjestelmällinen, joustava, nopeasti oppiva sekä hyvien sosiaalisten taitojen omaava henkilö.

Tehtävässä on tärkeää myös olla erinomainen Excel osaaminen. Hyödyksi luetaan seuraavien työkalujen aiempi kokemus tai halu oppia niiden käyttämistä: SQL, PowerBI, Qlikview, TM1, Sharepoint, Ax, Dynamics alusta sekä kotimaisen että IFRS kirjanpidon osaaminen. Aiempi taloushallinnon, tietovarastojen tai rakennusalan osaaminen katsotaan myös eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa Business Controller Sami Vänskä, sami.vanska@destia.fi tai 040 820 3876 (14.12. klo 12-14, 18.1. klo 12-14 tai 4.2. klo 12-14).

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, ja hammashoitoetu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa