(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija Compliance-tiimiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme tradenomiopiskelijaa noin viiden kuukauden pituiseen työharjoitteluun vahvistamaan henkilöverotuksen compliance-tiimiämme.

Henkilöverotuksen alueella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veroneuvontapalveluita. Asiakkainamme on sekä kotimaisia yrityksiä että monikansallisia konserneja, jotka jo toimivat Suomessa tai vasta aloittavat liiketoimintaansa täällä.

Tehtäviisi kuuluu avustaminen veroilmoituskauden koordinointityössä, esim. auktorisointien keräämisessä, dokumenttien tilaamisessa verohallinnosta ja asiakkuushallintajärjestelmämme käytössä. Tulet avustamaan myös muissa Compliance-tiimin töissä tarpeen mukaan.

Toivomme, että sinulla on

  • sujuva suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen kielitaito
  • tradenomiopinnot loppusuoralla.

Erityisesti toivomme sinulta numerotarkkuutta, reipasta työskentelyotetta ja hyvää organisointitaitoa. Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excelin) ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Lisäksi PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä opinnäytetyösi meille.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.12.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa työt tammikuun alussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Compliance Associate Paula Isotalo 040 4182 776 tai paula.isotalo@pwc.com. Soittoajat pe 15.11 klo 12-13 ja ma 18.11 klo 12-13.