(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija asuntomyyntiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Etsimme nyt harjoittelijoita asuntomyynnin avustaviin tehtäviin loppukesästä 2018 alkaviin työsuhteisiin.

Sinun roolisi

Harjoittelussa työnkuvaasi kuuluu myynnin avustavia tehtäviä eli esimerkiksi asiakassoittoja, päivystystä asiakasmyymälässämme sekä avustavia tehtäviä asuntonäytöillä. Harjoittelut ovat noin vuoden mittaisia määräaikaisuuksia ja tuntimäärät ovat sovittavissa. Omasta tilanteestasi riippuen voit työskennellä osa-aikaisesti tai kokoaikaisemmin. Pääasiassa työt sijoittuvat arkipäiviin ja päiväaikoihin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja on tarjolla vaihtelevasti. Harjoittelut ovat palkallisia. Töitä on tarjolla yhdelle tai kahdelle harjoittelijalle.

Edellytämme

Erityisesti odotamme sinulta kiinnostusta asiakasrajapinnassa toimimiseen, kykyä vastuulliseen työskentelyyn, myyntihenkisyyttä sekä proaktiivisuutta. Olet mielellään kaupallisen alan opiskelija ja sinulla on jo hieman kokemusta myynti- tai asiakaspalvelutehtävistä. Toivomme, että olet työskentelytyyliltäsi reipas ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Join Our Journey

Hae tehtävää viimeistään 24.6.2018 mennessä osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Leader Johanna Angelvirta, p. 040 710 8666 tai johanna.angelvirta@bonava.com.

Suunnittele tulevaisuutesi

Join our journey