(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija asiakaspalveluun
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki. Haluamme myös tarjota opiskelijoille tilaisuuden olla mukana kanssamme luomassa uutta ja samalla päästä kehittymään alan ammattilaisina.

Etsimme nyt kahta harjoittelijaa asiakaspalveluun pääkonttorillemme Helsingin ydinkeskustaan. Tehtävät sijoittuvat palvelukeskukseemme, jossa työskentelee puolisen kymmentä henkilöä ja se toimii osana muuta asiakaspalvelutiimiämme. Palvelukeskuksessa asiakkaitasi ovat niin yrityksemme sisäiset kuin ulkoisetkin asiakkaat. Työtehtävät harjoittelussa ovat monipuolisia ja pääset mukaan kehittämään alalle vielä uudenlaista toimintatapaa, jolla varmistetaan korkea asiakastyytyväisyys. Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijoille. Harjoittelu on palkallinen.

Sinun roolisi

Tarjoamme monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä niin puhelimitse, kirjallisesti kuin kasvotustenkin, töitä asiakastilaisuuksien järjestelyssä sekä asiakasrajapinnan back office -tehtäviä. Yhteydenpito palveluntarjoajiin ja eri sidosryhmiin kuuluu myös olennaisena osana työnkuvaan. Näiden tehtävien lisäksi erilaiset kehitystehtävät ja osallistuminen käynnissä oleviin projekteihimme ovat omasta kiinnostuksestasi ja opintojen vaiheesta riippuen hyvin mahdollisia.

Odotamme

Haluamme muuttaa alaa ja odotamme myös harjoittelijoiltamme ennakkoluulotonta suhtautumista toiminnan kehittämiseen sekä ”onnistuu!” -asennetta. Tehtävät edellyttävät luonnollisesti myös asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Harjoittelun kesto on 8 kuukautta ja toivottu aloitusajankohta on 8.1.2019. Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja päiväaikoihin klo 8-18 välille, ja toivomme, että voit työskennellä täysipäiväisesti.

Join Our Journey

Jätähän hakemuksesi osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.12.2018 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja etenemme valinnassa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: tiiminvetäjä Maria Mänttäri (+358 50 356 9960 tai maria.manttari(at)bonava.com).

Join our Journey