(Poistunut julkaisusta)

Harjoittelija, asiakaspalveluun sekä myyntiin, 2 tehtävää - Siemens Digital Industries
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Harjoittelija asiakaspalveluun sekä myyntiin, 2 tehtävää, Siemens Digital Industries

Haemme nyt Siemensin Digital Industries liiketoimintaan kahta harjoittelijaa Espoon Perkkaalle. Toinen tehtävistä sijoittuu koulutus- ja asiakaspalvelukeskukseemme ja toinen teollisuusautomaatio back office myyntitiimiimme. 

Koulutusosaston ja asiakaspalvelukeskuksen harjoittelija

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen, ilmoittautumisten vastaanotto, kurssitapahtumien käytännönjärjestelyiden hoitaminen, jälkityöt, laskutus, sekä kansainvälisten koulutusvarausten järjestely yhteistyössä kokeneemman kollegan kanssa. Huolehdimme, että asiakasyhteydenottoihin vastataan laadukkaasti ja sovitun ajan puitteissa. 

Odotamme, että olet oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka. Sinulla on kyky pitää monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa loistavaa palveluasennetta unohtamatta. Sinulla on kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot hallussa sekä suomeksi että englanniksi. Opit käyttämään nopeasti erilaisia ohjelmia ja käyttöliittymiä. SAP-osaaminen ja/tai halu oppia järjestelmän käyttöä on iso plussa.

Toivomme sinun aloittavan työt mahdollisimman pian. Työ on osa-aikainen ja tunnit sovitaan yhdessä työntekijän kanssa. Kesän aikana toimit täysipäiväisenä osana asiakaspalvelutiimiämme, joka toimii asiakkaiden ja oman organisaation tukena. Mahdollisuuksien mukaan voit jatkaa osa-aikatyötä myös kesäajan jälkeen. 

Myynnin harjoittelija

Etsimme harjoittelijaa kesäksi Back Office myyntitiimiimme oppimaan automaatiotuotteiden myynti ja asiakaspalvelutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu mm. tarjousten tekeminen, tuotteiden tekninen määrittely, tuoteratkaisuiden valinta ja yleiset myyntiin liittyvät asiakaspalvelutehtävät. Pääset hyödyntämään teollisuuden teknologiajohtajan viimeisintä tekniikkaa ja innovaatioita sekä perehtymään virtuaaliseen käyttöönottoon ja digitaalisen kaksosen hyödyntämiseen.

Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää teknistä osaamista (AMK, DI) ja kiinnostusta työskentelyyn automaation parissa. Olet jo hieman edennyt soveltuvissa teknisissä opinnoissa, ja sinulla on opintojesi kautta ymmärrystä teollisuusautomaatiosta. Olet huolellinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen niin Suomen kuin Englannin kielellä.

Harjoittelun kesto on 3-4 kk sopimuksen mukaan ja aloitus mielellään toukokuussa.

Tarjoamme sinulle Siemensillä

Pääsylipun mukaan kansainväliseen huipputiimiin ja erinomaisen harjoittelupaikan yhdessä maailman menestyneimmistä yrityksistä. Lisäksi saat monipuolisen työnkuvan sekä suuryrityksen vakauden ja pienen itsenäisen yksikön ketteryyden. Harjoittelijana Siemensillä sinulla on myös hyvät mahdollisuudet jatkaa työskentelyä opintojesi päätyttyä.

Hakeminen

Älä aikaile jättää hakemustasi, sillä molemmat paikat täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt! Luo itsellesi hakijaprofiili ja mainitse kumpaan tehtävään haet. 

Lisätietoja asiakaspalvelun harjoittelijan tehtävästä rekrytoivilta esimiehiltämme: Henna Kinnunen 050 4783555 (koulutus) ja/tai Eevastiina Ahlqvist 040-7608542 (asiakaspalvelukeskus).

Lisätietoja myynnin harjoittelijan tehtävästä rekrytoivalta esimieheltä: Arttu Lehtimäki 050 4695430 / arttu.lehtimaki@siemens.com